Hjemmerøveri på Stevns

En 84-årig mand blev fredag eftermiddag udsat for et hjemmerøveri i sit hus på Stevnshøjvej ved Store Heddinge på Stevns.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Manden stod i sit hus, da han opdagede, at to kvinder var kommet ind igennem en åben dør. Han bad kvinderne om at forsvinde, men i stedet tog den ene fat i den 84-årige, der er dårligt gående og bruger rollator. Mens den ene holdt manden fast, snuppede den anden  kvinde hans pung med et par hundrede kroner, uden at den 84-årige havde mulighed for at gøre modstand.

Politiet betragter sagen som et røveri og vil gerne i kontakt med folk, der kender kvinderne, eller har andre oplysninger i sagen.

Den ene kvinde beskrives som 20 - 25 år gammel, lys i huden, 160 - 165 centimeter høj med mørkt hår. Hun var under røveriet iført en hvid bluse.

Den anden kvinde beskrives også som lys i huden, kraftig af bygning og var iført mørkt tøj. Begge kvinder talte dansk uden accent.

Et vidne har set en svensk indregistreret BMW 525 stationcar med fire personer i. Politiet ved ikke, om bilen har noget at gøre med hjemmerøveriet, men vil gerne i kontakt med folk fra bilen, så de eventuelt kan få den afskrevet i efterforskningen.