¨

Havde bål i sin lejlighed: Betjente reddede 45-årig ud

Foto: TV ØST

Politiet reddede onsdag aften en 45-årig mand fra Hårlev ud af hans brændende lejlighed. Manden er muligvis selv årsag til branden, idet der blev fundet et bål.

En 45-årig mand blev onsdag aften reddet ud af sin lejlighed på Tjørnevej ved Hårlev på Stevns. Efterfølgende blev han selv sigtet for selv at være årsagen til branden.

Politiet fik anmeldelsen klokken 20.10 fra en borger, der var bekymret for den 45-årige mand i lejligheden. En patrulje kørte til bopælen, men kunne ikke få kontakt til ham, og så valgte betjentene at skaffe sig adgang til hans hjem for at kontrollere, om han havde det godt.

Naboer evakueret

De kunne straks konstatere, at der var røg i lejligheden, og de fik reddet den 45-årige ud. Politiet tilkaldte brandvæsnet og en ambulance og fik evakueret naboerne. I forbindelse med evakueringen opdagede patruljen et bål i den 45-åriges lejlighed, og han blev derfor anholdt som mistænkt for brandstiftelse.

Den 45-årige og de to polititjenestemænd, der havde reddet ham ud, blev alle bragt til skadestuen til undersøgelse for eventuel røgforgiftning. Alle er dog udskrevet igen.

Den 45-årige overnattede på politistationen i Roskilde, inden han torsdag skal fremstilles i grundlovsforhør. Ingen af de øvrige beboere led overlast som følge af branden, der kun havde forrettet mindre skader i den 45-åriges lejlighed.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App