Første skoledag med klovnerier og skumbad

Omkring 60.000 elever i vores region begynder i skole igen i disse dage. Se billeder og video fra nogle af de steder, hvor der var første skoledag i dag mandag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag havde blandt andet Kildemarksskolen i Næstved første skoledag. En af dem, som begyndte i skole i dag, er Josefine Adjøh, der skal gå i 7. klasse på Kildemarksskolen.

- Jeg kender ingen, fordi vi lige er flyttet fra Aalborg til Næstved, så det er lidt skræmmende. Men jeg håber på det bedste, siger hun.

Burgere og pølser
På Stevns fejrer Skelbæk Friskole i dag 2 ting: Første skoledag nogensinde for den nyoprettede friskole og 50 års fødselsdag for skolebygningerne.

- Lige nu sidder de og spiser burgere og pølser og drikker sodavand. Alle børnene er i super godt humør, fortæller Lena Olsgaard, som er mor til Jakob Olsgaard Helstrand, der er begyndt i 1. klasse på friskolen i dag.

Foruden pølser og burgere har der været en klovn forbi og underholde børnene, og der har også været en brandbil og sprøjte skum ud over børnene.

Billedbeskrivelse  til billedgalleriet øverst:
Billede 1: Loke begyndte i 0. klasse i dag, og på Engskovskolen i Nr. Jernløse er dertradition for, at 1. klasserne tager imod de nye elever med flagespalier.
Billede 2: Marius er startet i 4 klasse på Svend Gøngeskolen i Lundby
Billede 3: "Hårdt med alle de bøger, man skal have bogbind på, og man selv skal gøre det" - Freja 6. klasse, Stenlille Skole i Nordvestsjælland
Billede 4: Widrik starter i anden klasse og lille søster wiktoria har første skole dag. På Holeby Skole på Lolalnd, hilsen stolt mor (Anja)
Billede 5: Liva's første dag i 3 klasse på Holbergskolen i Dianalund.
Billede 6: Thias og Athalie Bech har i dag haft 1. skoledag på Rødbyafd., Søndre Skole på Lolland. Thias på 6½ år skal starte i 1.A og Athalie på 15½ år i 9.B.
Billede 7:
Mikkel, 0.B Nyrupskolen i Kalundborg
Billede 8:
Melina havde første dag i 0.A på Sofielundsskolen afd. Østre

Har du selv foto eller video fra første skoledag på dit barns skole, så send dem gerne til: send@nu.dk

Husk at skrive hvilken skole og hvem, der eventuelt er på billedet/videoen.