¨

Fik vandregning på 620.000 kroner

Foto: TV ØST

Nick Ullerup fra Store Heddinge på Stevns fik sig noget af et chok, da han fik en vandregning på 620.000 kroner.

En regning på 620.000 kroner er langt fra hverdagskost for de fleste private, men ikke desto mindre er det, hvad Nick Ullerup fra Store Heddinge har fået ind ad brevsprækken.

Han er blevet præsenteret for en samlet regning på cirka 620.000 kroner fra henholdsvis Store Heddinge Vandværk og Stevns Forsyning. Det er han på baggrund af et vandforbrug på over 8000 kubikmeter på et halvt år. Vandværket stævnede ham den 6. marts for sin del på 123.242 kroner, skriver DAGBLADET Køge.

Modsatrettede informationer

Nick Ullerup mener, at måleren var defekt, da man ikke har kunnet konstatere en stor læk på hans grund eller i hans hus. Vandværket ligger dog inde med en certificeret undersøgelse af den 'defekte' vandmåler, som viser det modsatte.

Ifølge avisen kommer sagen op på vandværkets generalforsamling torsdag aften, hvor de fremmødte skal tage stilling til, om vandværket skal trække sagen tilbage.

07:16 Luk video

Præcisering: Vandmåleren, der ses i indslaget om vandregningen på 620.000 kroner er en ny måler. Det er derfor ikke den måler, Nick Ullerup mener har været defekt. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App