El-installatør får skyld for tab på 700.000 kroner

Syv kunder hos Stevns El-Service mener, at installatøren er skyld i, at de ikke får statstilskud for deres nye solcelleanlæg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En el-installatør på Stevns beskyldes for at være årsag til et tab på i alt 700.000 kroner. 7 kunder, der har købt og fået leveret solcelleanlæg gennem Stevns El-Service, risikerer at lide et tab på 100.000 kroner hver, fordi deres ansøgninger om statstilskud tilsyneladende ikke nåede frem i tide.

Det skriver Dagbladet Køge.

Skema manglede

El-installatør René Kristensen hævede tirsdag aften i tv-programmet Kontant på DR1, at han havde vedhæftet og indsendt dokumenterne i tide og inden den 20. december 2012, som var fristen for at kunne få at blive berettiget til tilskud.

I januar gjorde Dong ham dog opmærksom på, at de 7 kunder ikke kunne modtage tilskud, da det nødvendige såkaldte stamdataskema ifølge Dagbladet ikke var vedhæftet ansøgningen.

50 i alt i klemme

Udover de 7 kunder fra Stevns El-Service har 43 andre mistet retten til statstilskuddet, oplyste DR i programmet torsdag aften.

Det er ikke længere muligt at ansøge om statstilskuddet, fordi det blev lidt for populært. Derfor blev det udfaset igen.