¨

El-installatør får skyld for tab på 700.000 kroner

Foto: TV ØST

Syv kunder hos Stevns El-Service mener, at installatøren er skyld i, at de ikke får statstilskud for deres nye solcelleanlæg.

En el-installatør på Stevns beskyldes for at være årsag til et tab på i alt 700.000 kroner. 7 kunder, der har købt og fået leveret solcelleanlæg gennem Stevns El-Service, risikerer at lide et tab på 100.000 kroner hver, fordi deres ansøgninger om statstilskud tilsyneladende ikke nåede frem i tide.

Det skriver Dagbladet Køge.

Skema manglede

El-installatør René Kristensen hævede tirsdag aften i tv-programmet Kontant på DR1, at han havde vedhæftet og indsendt dokumenterne i tide og inden den 20. december 2012, som var fristen for at kunne få at blive berettiget til tilskud.

I januar gjorde Dong ham dog opmærksom på, at de 7 kunder ikke kunne modtage tilskud, da det nødvendige såkaldte stamdataskema ifølge Dagbladet ikke var vedhæftet ansøgningen.

50 i alt i klemme

Udover de 7 kunder fra Stevns El-Service har 43 andre mistet retten til statstilskuddet, oplyste DR i programmet torsdag aften.

Det er ikke længere muligt at ansøge om statstilskuddet, fordi det blev lidt for populært. Derfor blev det udfaset igen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App