Efter brud: Over 60 har meldt sig ind i borgmesters nye liste

Nyt Stevns havde stiftende generalforsamling tirsdag aften. 60 mennesker har meldt sig ind. Flere af dem er borgmesterens tidligere partifæller.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Borgerne i Stevns Kommune kan ved kommunalvalget til november sætte kryds ved en ny liste, når de skal stemme.

Borgerlisten Nyt Stevns, som borgmester Mogens Haugaard står i spidsen for, havde tirsdag aften stiftende generalforsamling.

quote Det er svært at skabe interesse om lokalpolitik, men der var mødt rigtig mange mennesker med forskellig baggrund op

Mogens Haugaard, borgmester, Stevns Kommune

- Vi var meget tilfredse med fremmødet. Det er svært at skabe interesse om lokalpolitik, men der var mødt rigtig mange mennesker med forskellig baggrund op, siger Mogens Haugaard, borgmester, Stevns Kommune til TV ØST.

Flere Venstre-folk er fulgt med

Borgmesteren oplyser, at over 60 mennesker har meldt sig ind partiet. 10 af dem er fra partiet Venstre, som Mogens Haugaard tidligere har meldt sig ud af efter intern splid.

- Det er jo ikke unaturligt, at folk følger med mig, men mange af vores nye medlemmer er også folk, der aldrig har været involveret i politik før, siger Mogens Haugaard.

På gårsdagens møde godkendte man en ny bestyrelse på syv personer og to suppleanter, men ifølge Morgens Haugaard begynder det hårde arbejde først nu.

- Vores hovedfokus er nu at finde en masse gode og forskellige kandidater til vores opstillingsmøde i juni, siger han.