¨

Charlotte fra Hellested er Hollywoodfotograf

Foto: TV ØST

Om kort tid har filmen Far From the Madding Crowd premiere, og Charlotte Bruus Christensen fra Hellested på Stevns har stået bag kameraet på den.

Der er langt fra Hellested til Hollywood, men Charlotte Bruus Christensen har fundet en måde at kombinere de to verdener på. Hun er filmfotograf og med bag kamerat på Far From the Madding Crowd, der har premiere om kort tid.

De seneste år er der for alvor begyndt at være bud efter hende, men hvis hun skal levere på den store, internationale scene, har hun brug for den stevnske muld og friske luft, siger hun i et interview med B.T.

Den 37-årige fotograf har blandt andet stået bag kameraet til film som Thomas Vinterbergs Submarino og Jagten, hvor Mads Mikkelsen bliver hængt ud for at være pædofil.

Mand og børn ingen begrænsning

Trods tre børn og en mand på Stevns har hun den indstilling, at det aldrig skal blive en forhindring for at arbejde i filmbranchen, som ellers er mandedomineret, og familien er klar på at rykke med, når de rigtige job byder sig i udlandet. Så længe de har basen i Hellested.

- Om det bliver Sverige, USA eller noget helt tredje, er ligegyldigt. Kommer den rigtige film, er vi over alle bjerge. Det skal det til gengæld også være. At vi ikke ved, hvor vi ender, er kun spændende, og så længe vi har så små børn og i øvrigt vores faste base herhjemme, ser jeg ingen problemer i det. Jeg må være med på de vilkår, der er, og jeg kan ikke bare gå på barsel eller forsvinde fra branchen i årevis. Det er min opgave at bevise, at små børn for eksempel ikke er en begrænsning, når man hyrer mig. Der er folk nok, der gerne vil lave det, jeg laver, siger hun til avisen.

Far From The Madding Crowd er instrueret af Thomas Vinterberg og har dansk premiere 23. april.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App