Brand rammer campingplads: To personer fundet døde

En mand og en kvinde er fundet døde efter en voldsom brand i en campingvogn natten til lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjælland har indledt undersøgelser, efter to personer natten til lørdag omkom i en campingvogn i Strøby på Stevns.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Dette er en ældre artikel

- Meldingen om branden indløb klokken 00.05, og selvom brandfolk og politi hurtigt var på stedet, så kunne ilden ikke standses. Efterfølgende fandt vi to afdøde personer i den udbrændte campingvogn, siger politiets vagtchef Lars Galasz til TV ØST.

Han oplyser, at de to personer endnu ikke er identificeret med sikkerhed, men pladsen, hvor campingvognen stod, var udlejet til et ægtepar på omkring 60 år. Der var ifølge TV ØSTs oplysninger fastliggere på pladsen.

Tryk på kortet for at se højere opløsning.
Tryk på kortet for at se højere opløsning.

Skal undersøges

Politiet oplyser, at også en bil parkeret ved campingvognen er brændt.

- Vi har ingen ide om, hvordan branden er opstået. Det har ikke tordnet, og der er ingen hydre omstændigheder, der forklarer ildens opståen. Men det er nu noget, som vi vil undersøge nærmere, siger Lars Galasz.

Det er muligt at branden er opstået i bilen, og derefter har spredt sig til campingvognen, men indtil videre har politiet kun teorier at arbejde med.

- En retstekniker og en retslæge har i nat undersøgt campingvognen uden at finde en forklaring. Til formiddag vil vore retsteknikere indlede en brandundersøgelse på stedet, siger Lars Galasz.