Borgerlisten Nyt Stevns: Vi skal rumme lidt bredere

Borgmester Mogens Haugaard fra Stevns Kommune har stiftet Borgerlisten Nyt Stevns. Tirsdag aften er der opstillingsmøde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Borgmester Mogens Haugaard Nielsen fra Stevns Kommune har stiftet det, han kalder Borgerlisten Nyt Stevns i kølvandet på sit farvel til Venstre. 

Og tirsdag aften er der opstillingsmøde i det nye parti. Mogens Haugaard har inviteret bredt ud, som han siger og forventer mellem 30 og 60 fremmødte. 

Men hvilke mærkesager vil Nyt Stevns egentlig arbejde for? 

- Vi vil arbejde for det, der giver værdi til Stevns. Vi har møde i aften, og der skal vi beslutte, hvilken vej vi går. Og jeg tænker, at det bliver ikke mindst natur-værdierne og de bløde værdier, men også hele børne- og ungeområdet blandt andet, siger han til TV ØST.

Vi skal rumme lidt bredere

Mogens Haugaard har en baggrund som Venstre-mand. Så hvad nu, hvis der kommer personer, som måske ikke kommer fra Venstre i det nye parti? 

- Det er jo den tanke, jeg skal til at vænne mig til. Vi skal jo rumme lidt bredere. Og det kan jeg også se med dem, som kommer med i partiet nu, det er nogle som ideologisk ikke er lige til venstre, men er nogle, som vil Stevns det godt. Og det er det, vi skal kunne rumme i det nye parti, og det tror jeg, vi kan, lyder det fra Mogens Haugaard.

Bliver Nyt Stevns klar til kommunalvalget til november?

- Ja, det gør vi. Vi er langt, når vi kommer til sommerferien. Vi forventer, at vi holder opstillingsmøde for kandidaterne, når vi når ind i junimåned og så kigger vi vores politikpapirer igennem, som ligger som et udkast i dag, og så har vi et fælles grundlag at stå på.