¨

Borgerlisten Nyt Stevns: Vi skal rumme lidt bredere

Mogens Haugaard

Borgmester Mogens Haugaard fra Stevns Kommune har stiftet Borgerlisten Nyt Stevns. Tirsdag aften er der opstillingsmøde.

Borgmester Mogens Haugaard Nielsen fra Stevns Kommune har stiftet det, han kalder Borgerlisten Nyt Stevns i kølvandet på sit farvel til Venstre. 

Og tirsdag aften er der opstillingsmøde i det nye parti. Mogens Haugaard har inviteret bredt ud, som han siger og forventer mellem 30 og 60 fremmødte. 

Men hvilke mærkesager vil Nyt Stevns egentlig arbejde for? 

- Vi vil arbejde for det, der giver værdi til Stevns. Vi har møde i aften, og der skal vi beslutte, hvilken vej vi går. Og jeg tænker, at det bliver ikke mindst natur-værdierne og de bløde værdier, men også hele børne- og ungeområdet blandt andet, siger han til TV ØST.

Vi skal rumme lidt bredere

Læs også Stevns-borgmester skaber nyt parti: Vil selv være borgmester

Mogens Haugaard har en baggrund som Venstre-mand. Så hvad nu, hvis der kommer personer, som måske ikke kommer fra Venstre i det nye parti? 

- Det er jo den tanke, jeg skal til at vænne mig til. Vi skal jo rumme lidt bredere. Og det kan jeg også se med dem, som kommer med i partiet nu, det er nogle som ideologisk ikke er lige til venstre, men er nogle, som vil Stevns det godt. Og det er det, vi skal kunne rumme i det nye parti, og det tror jeg, vi kan, lyder det fra Mogens Haugaard.

Bliver Nyt Stevns klar til kommunalvalget til november?

- Ja, det gør vi. Vi er langt, når vi kommer til sommerferien. Vi forventer, at vi holder opstillingsmøde for kandidaterne, når vi når ind i junimåned og så kigger vi vores politikpapirer igennem, som ligger som et udkast i dag, og så har vi et fælles grundlag at stå på. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App