Borger på Stevns efter kommunal uro: Folk er utrygge

De store uroligheder i Venstre og byrådet i Stevns Kommune har også påvirket borgerne, lyder det fra lokal butiksejer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stevns Kommune er en kommune præget af politisk uro i en sådan grad, at borgmester Mogens Haugaard har meldt sig ud af Venstre for at blive løsgænger.

Men uroen er ikke kun blevet inden for rådhuset fire vægge. Den er også strømmet ud til borgerne i kommunen, mener Thomas Elberg, der ejer butikken Din Tøjmand i Store Heddinge på Stevns.

- Jeg tror, der er mange, der er utrygge over, at der er så meget bøvl i kommunen. De er urolige, fordi de ikke aner, hvad der sker, eller hvad der skal ske. Når jeg snakker med folk, så ved de ikke noget, og det er ikke godt for vores kommune, siger han til TV ØST.

quote Jeg tror, der er mange, der er utrygge over, at der er så meget bøvl i kommunen

Thomas Elberg, ejer af Din Tøjmand, Store Heddinge

- Der skal ro på

Han forstår dog godt, at borgmesteren nu har valgt at melde sig ud af sit parti for at gå andre veje.

- Rent menneskeligt kan jeg godt forstå ham. Jeg tror, at der er kørt hårdt pres på Mogens (Haugaard, red.) i lang tid. Jeg har ikke nogen politisk holdning til situationen, men rent menneskeligt forstår jeg godt, han trækker sig, siger Thomas Elberg.

Butiksejeren håber nu, at der kan falde ro på især Venstre, og at der igen kommer styr på tingene i kommunen.

- Jeg håber, der kommer styr på det, så politikerne kan arbejde videre med vores kommune og gøre det, de er ansat til og valgt ind på af os borgere: At styre vores kommune og gøre det bedste for os, siger Thomas Elberg og slutter:

- Der skal ro på nu.