44-årig mand omkommet efter eksplosion

Trods hurtig hjælp fra kolleger stod en 44-årig mands liv ikke til at redde efter en arbejdsulykke ved Hårlev på Stevns, onsdag.

En alvorlig arbejdsulykke indtraf onsdag eftermiddag kort før klokken 12.36 ved Hårlev på Stevns. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Her skete der af endnu ukendte årsager en eksplosion i en beholder, som en 44-årig mandlig medarbejder fra Brønshøj var i gang med at håndtere.

- Manden bliver ramt af fragmenter fra beholderen og bliver alvorligt kvæstet, forklarer Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Hans kolleger reagerer på braget, som eksplosionen giver, og får slået alarm, imens de giver livreddende førstehjælp, inden til ambulancepersonalet ankommer og tager over, siger han videre.

Læs også
59-årig mand dræbt i arbejdsulykke - ramt af tog i fuld fart
Læs også
59-årig mand dræbt i arbejdsulykke - ramt af tog i fuld fart

Manden blev efterfølgende fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet, hvor hans liv trods intensiv behandling ikke stod til at redde.

De pårørende er blevet underrettet.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er ulykkens omstændigheder og virksomhedens sikkerhedsprocedurer nu ved at blive gennemgået af Arbejdstilsynet, ligesom politiet har foretaget undersøgelser og vidneafhøringer.