3 personer kørt på sygehuset efter morgenulykke

3 biler er her til morgen stødt sammen på Stevns. 1 kvinde og 2 mænd er kommet til skade og kørt til Køge Sygehus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ulykke i morgentrafikken fredag klokken 7.37 spærrede Stevnsvej i halvanden times tid. 3 biler var stødt sammen ved Vindspinderivej, og 3 ambulancer, en paramediciner, en lægehelikopter samt politi og brandvæsen var på stedet for at hjælpe de 3 tilskadekomne.

1 kvinde og 2 mænd kom til skade ved ulykken, og de slap heldigt fra episoden, lyder det fra Mogens Sandberg Brix, dervar Stevns Brandvæsens indsatsleder på stedet.

- Det var held i uheld, at det ikke gik værre. Det så slemt ud, da vi kom frem, og havde der siddet nogen på bagsædet af kvindens bil, så havde der formentligt været omkomne i ulykken. Bagsædet var fuldstændigt trykket op under forsædet, siger han til TV2 ØST.

Slap med knubs

Heldigvis slap de 3 personer med knubs, som de blandt andet har fået, da airbagsene blev udløst. Meldingen lød i første omgang på, at kvinden var teknisk fastklemt, men lægen på stedet vurderede, at hun kunne tages ud af bilen, uden at brandvæsnet behøvede at klippe bilens tag af.

Det samme kunne de 2 mænd. Alle 3 blev efterfølgende kørt til behandling på Køge Sygehus.

Høj fart

Stevnsvej var spærret i omkring halvanden time, men de implicerede biler skulle være fjernet nu, og vejen er åben igen.

Ifølge Mogens Sandberg Brix tyder noget på, at bilerne har kørt mere end de tilladte 80 kilometer i timen på vejen, men den specifikke årsag til ulykken er endnu ikke klarlagt.