¨

13 års fængsel til Anders Mark Hansens drabsmand

Foto: TV ØST

Anders Mark Hansen blev dræbt på grund af jalousi, fastslog et nævningeting i Roskilde mandag formiddag. Drabsmanden skal 13 år i fængsel

Den 34-årige Thorsten Grønlund Thomsen skal 13 år i fængsel for drabet på den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen på Stevns den 2. marts sidste år.


Samtidig skal den 28-årige Ronni Lauenborg Elg fire år i fængsel for medvirken til drabet, oplyser Retten i Roskilde mandag.


Thorsten Grønlund Thomsen ankede sin dom på stedet, mens Ronni Lauenborg Elg udbad sig tid til at tænke over, om dommen skal ankes.Dræbt på grund af SMSerEn festlig aften med syv uskyldige sms'er til og fra en anden mands kæreste endte ifølge anklager Bente Schnack med at koste den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen livet.


Den nu skyldige i drabet, Thorsten Grønlund Thomsen, opsnappede nemlig beskederne fra den 10. februar og kvalte Anders i et jalousianfald.


- Der er ingen tvivl om, at de sms'er har gjort Thorsten Grønlund Thomsen fuldstændig tosset på Anders. Et vidne forklarede, at Thorsten Grønlund Thomsen har sagt, at Anders skulle have en røvfuld og puttes i et hul, sagde Bente Schnack i retten under sin procedure.28-årig kiggede passivt påDen 34-årige Thorsten Grønlund Thomsen har var den, der udførte selve drabet, mens den 28-årige Ronni Lauenborg Elg blot så på uden at reagere, da Anders blev bagbundet, og den timelange afstraffelse begyndte i Fællesskoven på Stevns.Den 28-årige Ronni Lauenborg Elg er dog også kendt skyldig i drabet, fordi han passivt sad i bilen og så på, mens Anders fik slag og spark i massevis af den 34-årige.Beskyldte hinanden for drabet- Ronni Lauenborg Elg foretager sig intet for at komme Anders til undsætning. Han har en mobiltelefon og en bil. Han havde alle muligheder for at handle, men han gør ingenting. Anders kunne være blevet reddet, hvis Ronni Lauenborg Elg havde handlet, fortalte Bente Schnack tidligere i retten.Både den 34-årige Thorsten Grønlund Thomsen og den 28-årige Ronni Lauenborg Elg beskylder hinanden for drabet på Anders Mark Hansen. Liget havde en livrem om halsen, og den anden ende af livremmen var bundet fast til anhængertrækket på offerets egen bil.Der er ført omkring 30 vidner i sagen.


/Ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App