Blog: Stof til eftertanke

Når man spiller på eliteplan, så er langt de fleste konkurrencemennesker i en sådan grad at det næsten er lige meget hvordan man vinder. Det er selvfølgelig altid sjoveste at vinde fordi man bare er det bedste hold, men en sejr er en sejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Dette princip gælder selv til opvarmning i træningen hvor alle giver sig så meget for at vinde at der sagtens kan skabes en tryggende stemning fordi halvdelen af holdet har tabt i opvarmningslegen.

Vi blev derfor enige om at vi fremover bliver nødt til at have "dommere" på til opvarmningslegen fordi vi alle er så ekstreme konkurrencemennesker (og mange derfor også dårlige tabere) at vi ikke kan styrer det selv. Det ender som regel med at holdet der snyder mest vinder.

Man kan spørge sig selv om man kan være så meget konkurrencemenneske at måden hvor på man vinder er ligegyldig, bare man vinder?

Vores trænere mente dog at denne diskussion aldrig var kommet på banen hvis der havde været tale om et herrehold. Så havde man bare snydt det mere end sin modstander, og dermed vundet. Det er selvfølgelig også et synspunkt at have. Den vil jeg ikke kommenterer på, men den er hermed bragt videre. Retfærdighed, er det vigtigere for kvinder end for mænd?

Mvh. Tatiana Bennedsen


Nyhedsoverblik