Blog: Tanker om tabellen

Der venter nogle vigtige kampe henover efteråret. Det er tid til at stoppe op og tænke over, hvordan de skal gribes an

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torsdag - 3 dage til 3. sidste kamp i efterårsæsonen. Hjemmekamp. Jeg sidder på den bedste café, Bang&Jensen, tæt på hvor jeg bor (Vesterbro i KBH).

Jeg tjekker vores modstanders hold ud. Umiddelbart ikke mange jeg kender fra modstander holdet B.1908. Sjovt man gør det. Kender højst et par stykker. På papiret ikke noget skræmmende hold. Men.... Måske det, måske den tanke der gør at netop denne kamp bliver en af de sværere af slagsen.

Vi skal bare ha 3 point, min hjerne kigger mod næste kamp, Avarta ude. Det er farligt. Ja - vi skal ha 3 point på søndag. Men det bliver ikke en nem kamp. B.1908 ligger og kæmper en kamp for at holde sig over stregen, kæmper for en billet, for næste år igen at kunne spille divisions fodbold. De gider ikke spille DS.

Vi, er i en god periode. 4 kampe = 12 point. God stemning i truppen. Vi glæder os til denne kamp. Vi glæder os til at vise vores trofaste supportere, sponsore, familier osv hvad vi går og øver os på næsten hver dag på træningsbanen. Søndag gælder det - søndag skal vi ha 3 point og bide os fast i den tætte topstrid.

Søndag skal vi vise om vi vil med hvor det er sjovt. Nu gælder det træning. Jeg skal hente min gode ven og holdkammerat, vores målmand Martin Johnsen og vi skal ud på en lille køretur på 1.5 time. Torsdag - og jeg glæder mig til at træne. Kom så, vi skal slå de unge idag!

Andreas Bak


Nyhedsoverblik