Uddeler fik kuldegysninger efter gigantisk lottogevinst: - Vi læste om det i avisen

En lottokupon fra Superbrugsen i Dianalund har udløst en gevinst på lige under 70 millioner kroner. Vinderen har endnu ikke meldt sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Har du en lottokupon købt hos Superbrugsen og på fire rækker, så tjek lige numrene efter.

Sådan lyder opfordringen både verbalt og på nettet lørdag i Dianalund fra brugsuddeler Bjarne Barming fra Superbrugsen i Dianalund.

En af butikkens kunder har nemlig vundet hele 69.678.692 kroner ved fredagens trækning.

- Jeg fik det at vide fra min salgschef, der læste det i avisen. Og så gik jeg da også lige på nettet. Det var først i dag, at vi fik et opkald fra Danske Spil.

Vinderen af de mange penge har endnu ikke meldt sig.

-  Man sidder jo og tænker, om det er en af dem, som man kender.

- Jeg fik helt kuldegysninger, siger brugsuddeleren, hvis butik lørdag er ved at blive dekoreret for at markere trækningen af den store gevinst.

Skal nok melde sig

Hos Danske Spil er man dog ikke bekymret for, at nogen overser den store gevinst.

- Det skal nok komme. Vi har aldrig oplevet, at en af de store gevinster ikke er blevet hentet, fortæller Camilla Cornelius, der er Presse- og kommunikationsrådgiver hos Danske Lotteri Spil. Hun peger også på, at der lige nu er stor opmærksomhed om det i lokalsamfundet.

Hun er begejstret over, at den store gevinst er endt i Danmark. Det er ret vildt, for vedkommende har kun købt fire tællere. Det er en virkelig, virkelig heldig person vi har med at gøre, siger hun.

quote Det kan godt være ret overvældende fra den ene dag til den anden at stå som mangemillionær

Camilla Cornelius, presse- og kommunikationsrådgiver hos Danske Lotteri Spil

Når man skal hente så stor en præmie, så skal man ned i en butik og køre kuponen igennem maskineriet. Et lille bip afslører så, at der er tale om en præmie af en størrelse, som butikken ikke må udbetale. Og derefter kommer man i kontakt med Danske Lotteri Spil.

- Det er ikke sådan så det bimler og bamler, og hvis man gerne vil være lidt diskret, så kan man jo tage en anden butik, end der, hvor man har købt kuponen. De kan ikke direkte se, hvor stor gevinsten er i butikken, siger Camilla Cornelius.

Millionærer får rådgivning

Kort tid efter at man er kommet hjem efter en stor lottogevinst, så bliver man kontaktet af en af de to millionrådgivere hos Danske Spil, der tilbyder hjælp og rådgivning.

- Det er et tilbud, hvor vi hjælper med at få styr på det hele efter sådan en præmie. Det kan godt være ret overvældende fra den ene dag til den anden at stå som mangemillionær. Spørgsmål om, hvem man skal fortælle det til, og hvem skal man dele pengene med presser sig på. Der er mange ting, de kan rådgive omkring. Og der drikkes mange kopper kaffe undervejs, siger hun.

Hun siger, at 70 millioner kroner for de fleste vil betyde, at man kan vælge at trække sig tilbage og leve for de penge, som man har vundet.