¨

Knivstikkeri ved pizzeria - tre mænd er nu anholdt

Episoden fandt sted her ved pizzeriaet Luxus i Ruds Vedby. Foto: Skadestedsfotograf.dk – Aleksander Christiansen

En tredje mand er nu anholdt efter et drabsforsøg i Ruds Vedby på Midtsjælland.

En 31-årig mand fra Sorø er tirsdag formiddag blevet anholdt af politiet i Høng-området.

Han er sigtet for drabsforsøg, da politiet mener, at han har deltaget i et overfald ved et pizzaria i Ruds Vedby den 19. september.

Her blev en 42-årig mand antastet af tre gerningsmænd og snittet flere gange i maveregionen. Gerningsmanden kørte efterfølgende fra stedet sammen med de to andre mænd, som havde været sammen med ham under overfaldet.

To mænd på 19 og 21 blev anholdt samme aften som overfaldet. Ved et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster blev de begge varetægtsfængslet frem til 15. oktober. De nægter sig begge skyldige og har kæret rettens beslutning til landsretten.

Politiet har siden efterforsket sagen, da de mente, at endnu en mand deltog i drabsforsøget. Det har ført til dagens anholdelse af den 31-årige mand. Han vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør. Dermed er der nu tre anholdte i sagen om drabsforsøget.

Det er dog ikke meget, politiet kan sige om sagen, da anklagemyndigheden vil føre onsdagens grundlovsforhør for lukkede døre. Politiet kan heller ikke sige, hvilken rolle de mener, den mand de har anholdt tirsdag, havde i overfaldet.

- Nu skal vi først have afhørt ham grundigt, og så må vi se, hvordan den forklaring han giver ser ud i forhold til de forklaringer, vi ellers har fået i sagen, så vi vil godt vente med at sige noget om den del endnu, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Politiet regner dog med, at de med tirsdagens anholdelse har fat i alle de personer, de mener har været involveret i overfaldet i Ruds Vedby.

- Vi regner med, at vi nogenlunde er rundt om sagen nu med de tre anholdelser, der er foretaget.

Den 42-årige mand blev efter overfaldet opereret og er uden for livsfare.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App