Sportsvogn landede på taget - politiet advarer om store mængder vand på vejene

Natten til lørdag mistede en bilist herredømmet over sin sportsvogn. Formentlig på grund af vejrforholdene, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 04.07 natten til lørdag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melding om et færdselsuheld med fastklemte på landevejen rute 255 mellem Dianalund og Ruds Vedby. 

Da politi og redning kom frem, viste det sig, at det var føreren af en sportsvogn Corvette, der selv havde ringet efter hjælp, mens han var inde i bilen, der lå på taget. 

Læs også
Torden og skybrud - op til 30 millimeter regn på en halv time
Læs også
Torden og skybrud - op til 30 millimeter regn på en halv time

Ifølge Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, er det formentlig det kraftige regnvejr, der har været årsag til solouheldet. 

- Baghjulene var gledet ud, og så havde føreren forsøgt at køre kontra. Bilen vælter så rundt og lander på taget. Han var det, man kalder teknisk fastklemt. Det vil sige, at han ikke kunne åbne dørene, men godt kunne bevæge sig inde i bilen, forklarer Lars Denholt. 

Meget vand på vejene

Manden blev hjulpet ud og virkede ifølge vagtchefen uskadt, men han blev alligevel kørt til kontrol på sygehuset.

Lars Denholt vil i forbindelse med uheldet gerne komme med en generel opfordring. 

- Jeg vil opfordre til, at man her i weekenden er ekstra opmærksom på vejene med den mængde vand, vi har fået. Der er risiko for aquaplaning, fordi der er faldet så meget vand, som jorden ikke kan nå at optage, siger han.