Politiet spærrede motorvej - Jens Rohdes bil ramt af genstand

Politiet er torsdag formiddag til stede på Vestmotorvejen, hvor en bil er blevet ramt af en genstand. Trafik har været spærret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Artiklen er opdateret klokken 16:00, da der er åbent for trafik
Klokken 16:00 meddeler Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST, at trafikken er åben i begge retninger.

Torsdag formiddag er politiet til stede på Vestmotorvejen, 

Al trafik i vestgående retning mellem afkørsel 37 Sorø og afkørsel 39 Slagelse S var spærret i længere tid, men er nu åbnet. Til gengæld er trafikken nu spærret i østgående retning mellem afkørsel 39 Slagelse og afkørsel 37 Sorø. 

- Jeg kan bekræfte, at vi er til stede, fortæller vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Michael Skræddergaard, men ønsker ikke at kommentere yderligere på årsagen til politiets tilstedeværelse.

På Twitter skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at politiefterforskningen drejer sig om en bil, der er blevet "ramt af en genstand ved passage under en motorvejsbro".

- Vi tager anmeldelsen meget seriøst og undersøger pt. gerningsstedet, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter. 

Jens Rohde ramt

Det er politikeren Folketingspolitikeren fra Kristendemokraterne Jens Rohdes bil, der er blevet ramt. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Til dem fortæller han, at han var i gang med at tale med sin kone i et håndfrit telefonopkald, da bilen pludselig blev ramt af en aflang genstand.

- Jeg kom kørende og når at se, at der kommer noget imod mig, og så kommer der ellers et ordentligt brag, og så er der en masse glassplinter i bilen, siger han til avisen.

Politikeren fortsatte i første omgang med at køre, men endte med at køre af ved Slagelse for så at tage turen tilbage, så han kunne udpege til politiet, hvor hændelsen var sket.

- Hvis den havde ramt 40 centimeter længere over mod førersædet, havde jeg ikke kunnet se ud af ruden, og hvad havde jeg så gjort? Måske havde jeg revet i rattet eller noget, det ved man ikke, siger han til Ekstra Bladet.

Han fik lov af politiet til at køre videre fra stedet, da de havde talt med ham.