Politiet massivt til stede efter røveri mod Dagli' Brugsen

Dagli' Brugsen i Ruds Vedby blev mandag formiddag afspærret af politiet, som efterfølgende undersøgte området med hundepatruljer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har mandag været massivt til stede ved Dagli' Brugsen i Ruds Vedby, som blev afspærret i forbindelse med et røveri tidligt mandag morgen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Det er ubehageligt

Daniel Svendsen, kunde i Dagli' Brugsen

- Klokken 8.23 indgår der et alarmkald fra brugsen i Ruds Vedby. Her har tre gerningsmænd været inde i butikken og under trusler med kniv fået udleveret et pengebeløb og et antal cigaretter, siger Jan Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De tre gerningsmænd er ifølge politiet stukket af fra stedet i ukendt retning.

Tre politibiler foruden flere hundepatruljer, der afsøgte området, befandt sig ved Dagli' Brugsen mandag formiddag. Politiets teknikere undersøgte også selve brugsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet er mandag formiddag massivt til stede ved Dagli' Brugsen i Ruds Vedby.
Politiet er mandag formiddag massivt til stede ved Dagli' Brugsen i Ruds Vedby. Foto: René Lind

Et vidne på stedet har oplyst til TV2 ØST, at der blev båret små DNA-poser ud af butikken.

Politiet afspærrede desuden vejen fra brugsen og hen til jernbaneoverskæringen i Ruds Vedby, hvilket gav nogle trafikale udfordringer for de lokale. 

Mandag eftermiddag oplyser politiet at sagen er overdraget til lokal efterforskning. På dette tidspunkt har politiet endnu ikke anholdt nogen personer i sagen.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: René Lind

Daniel Svendsen fra Ruds Vedby var mandag morgen inde for at handle i brugsen omkring klokken 8.05. Kort efter han var kommet ud af brugsen og hjem til sig selv, ankom der flere politibiler til stedet.

- Jeg oplevede en normal dag i brugsen, men da jeg kommer forbi stedet igen, var der totalspærret – jeg har også lige talt med min overbo, som var i brugsen kort efter mig, der fortalte, at der har været et røveri i butikken, siger Daniel Svendsen.

- Det er ubehageligt, tilføjer han.

Vidner på stedet har set flere personer løbe fra stedet, sætte sig ind i en parkeret bil og køre væk fra brugsen.

En ansat hos Dagli' Brugsen i Ruds Vedby skriver i den lokale Facebook-gruppe, at der har været et røveri i brugsen, og at de ansatte efter omstændighederne har det godt. Ifølge den ansatte tilbydes der nu psykologhjælp.