¨

Politiet efterlyser Nicki fra Sorø - vi er taknemmelig for al hjælp

Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 39-årig mand fra Sorø efterlyses i lokalområdet. Politiet beder offentligheden om hjælp.

39-årige Nicki fra Sorø er ikke set siden søndag aften på sin bopæl, og ifølge politiet er man bekymrede for, at der skal være tilstødt ham noget.

Derfor bliver offentligheden nu bedt om at hjælpe med at finde ham,

- Vi frygter, at der kan være tilstødt Nicki noget, og er taknemmelig for al hjælp, skriver vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i et tweet lidt over klokken 17 mandag eftermiddag.

Ifølge politiet søges der i hele nærområdet.

- Vi er tilstede med hunde og patruljer, og vi søger i hele Sorø, siger vagtchef Jan Nielsen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Klokken 18:35 har politiet endnu ikke modtaget nogen henvendelser i sagen.

Politet er til stede i et skovområde på Parnasvej nær Sorø, hvor de med hjælp fra Beredskabsstyrelsens drone har indledt en større eftersøgning. Foto: Frederik Lind Racher

- Han har sidst givet livstegn fra sig omkring midnat i går, hvilket er en meget atypisk adfærd for efterlyste, siger vagtchef Jan Nielsen.

- Vi indsætter nu en drone og forsvarets helikopter i eftersøgningen, tilføjer vagtchefen.

Det er familie til Nicki, der sidst har hørt fra ham omkring midnat søndag aften, og ifølge politiet ved man, at savnede på dette tidspunkt befandt sig på sin bopæl i Sorø.

Fakta om savnede

  • Nicki er 39 år gammel
  • 186 centimeter høj
  • Langt hår samlet i hestehale
  • Iført gråt joggingtøj og en North-face-jakke

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Ved 21:30-tiden har politiet indstillet eftersøgningen som følge af mørkets frembrud.

- Vi afslutter eftersøgningen med hunde, droner og helikopter for i aften, men vi fortsætter eftersøgningen i morgen på baggrund af en evaluering af aftenens indsats, siger vagtchef Jan Nielsen til TV2 ØST.

Eftersøgningen er foregået i skovområder, samt det åbne land nær Sorø, der ifølge vagtchefen er gennemsøgt, fordi det er i nærheden af savnedes bopæl.

Politiet kan ikke oplyse nærmere om, hvorvidt der kan ske at ligge en forbrydelse eller ulykke bag, at den 39-årige mand er forsvundet.

- Det vi ved, er at han er væk, og det plejer han ikke at være, og derfor er vi bekymrede for manden, lyder det fra vagtchefen, som endnu en gang opfordrer alle, der måtte have viden om savnede til at kontakte politiet.

- Vi er ret desperate efter hjælp fra offentligheden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App