¨

Politi efterlyser vigtigt vidne - så dødsulykke tæt på

Politiet efterlyser et mandligt vidne i forbindelse med en alvorlig ulykke tidligt lørdag morgen ved Ugerløse. Foto: Michael Nordborg

Mand overværede alvorlig ulykke ved Ugerløse lørdag morgen og kan sidde inde med vigtig information, siger politiet. 

Politiet efterlyser nu en mand, som lørdag overværede en alvorlig trafikulykke på vejen mellem Sorø og Stenlille ved Ugerløse.

Ved ulykken i Ugerløse mistede en 48-årig kvinde fra Frederikssund livet, mens chaufføren slap uden skader. Det er senere kommet frem, at de to kørte i en stjålet bil. 

- Manden i bilen hjalp efter ulykken efter bedste evne, men forlod stedet, da han havde indtryk af, at der var mange til at hjælpe. Vi vil dog meget gerne tale med manden, der kan sidde inde med vigtige iagttagelser om ulykken, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST. 

Kørte i en sølvgrå bil med LED-lygter

Ifølge politiet kørte det mandlige vidne så tæt på ulykkesbilen, at han ikke kunne undgå at køre hen over  forskelligt vraggods og dele af et plankeværk, der blev slynget ud foran hans bil, da ulykkesbilen forulykkede. 

- Det eneste, vi ved om vidnet, er, at han kørte i en sølvgrå bil med LED-lygter. Men vi håber, at manden, efter at have læst det her, vil tage kontakt til os og hjælpe os ved at afgive forklaring, siger Martin Bjerregaard.   

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App