Nem sag for politiet - ung kvinde tabte sin pung under flugtforsøg

En 19-årig kvinde flygtede, da hun blev stoppet af en patruljevogn i nat. Uheldigvis for hende, tabte hun sin pung i farten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En politipatrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi standsede i nat klokken 00.55 en bil, da den kom kørende ad torvet i Dianalund.

I bilen sad der en ung mand og en kvinde, men da bilen holdt stille og betjentene nærmede sig, åbnede kvinden passagerdøren og stak af i løb, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Under flugten var kvinden dog så uheldig, at hun tabte sin pung. Det gjorde til gengæld arbejdet meget nemmere for betjenten, der kunne råbe til hende, at han altså godt vidste, hvem hun var, og hvor hun boede. 

Kvinden, der nok i samme øjeblik indså, at spillet var ude, kom derfor tilbage igen.

Det viste sig, at den 19-årige kvinde havde god grund til dårlig samvittighed, for hun havde både amfetamin og skunk i sin taske. Derudover havde hun overladt førerretten af bilen til 18-årig mand, der ikke havde kørekort. Hun blev sigtet for det hele.

Den mandlige fører havde desuden en promille over det tilladte, og var påvirket af hash. Derudover var han i besiddelse af hash. Manden blev ligeledes sigtet for alle forholdene.