¨

Ulykkelig far efter dødsfald: - Tal med jeres unge mennesker

Den unge mand fra Dianalund blev fløjet til Rigshospitalet efter at have indtaget stoffet. Her afgik han ved døden. Foto: Kasper Larsen - TV ØST

En 16-årig dreng er død efter at have indtaget MDMA. På Facebook opfordrer hans far til, at man taler med sine børn om stoffer.

Jeg er i aftes ramt af den største sorg, der kan ramme et menneske, da jeg har mistet min højt elskede søn.

Sådan skriver faren til den 16-årige dreng, der natten til lørdag afgik ved døden i Dianalund, i Facebook-gruppen 4293 Dianalund. Sønnen døde efter at have indtaget MDMA.

Politiet sagde først, at det var et ukendt stof, drengen havde taget, men de har klokken 11.30 bekræftet, at der er tale om MDMA.

Sådan her skriver faren på Facebook i 4293 Dianalund. TV ØST har fået tilladelse af familien til at bringe opslaget. Foto: Facebook

Farlige stoffer i omløb

Drengens far opfodrer i Facebook-opslaget samtidig til, at forældre taler med deres børn om de farlige stoffer.

- Jeg er knust og håber virkelig, I vil tage dette alvorligt, inden byen bliver ramt af endnu en tragedie. Tal med jeres unge mennesker, skriver han.

- Dette lort dør man af. 16 år. Livet var dårligt begyndt for den skønne knægt.

Politiet advarer i en pressemeddelelse om, at der kan være farlige stoffer i omløb i området omkring Dianalund og Sorø. Af samme årsag vil de i dag være til stede foran Dianalund Centret og være til rådighed for vejledning og spørgsmål fra borgerne.

Faren har også skrevet et opslag på sin egen Facebook-side. Det kan du læse her:

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App