¨

Ugens højdespringer: Sorø Saints

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Sorø Saints har slidt og slæbt i denne uge. På kun fire dage har den lille kommune præsteret at hoppe tre pladser op ad ranglisten i Kommunekampen.

Sundhedsambassadører og deltagere på Sorø Saints-holdet må smile ekstra bredt i denne uge. Den lille sydvestsjællandske kommune har nemlig taget et kvantespring frem i Kommunekampen.


- Det er så fedt! Jeg er normalt 1,80 m høj, men i dag føler jeg mig 2,30!, jubler Sorø Saints holdleder Lotte Krogh.


Tre pladser frem


På blot fire dage har Sorø Saints bevæget sig fra en 11. til en 8. plads på ranglisten over de 12 kommunehold. Og noget tyder på, det ikke er tilfældigt. Lotte og co. har været flittige med arrangementerne i ugens løb. Og torsdag toppede det med arrangementet Kaloriefræs i Stenlille Hallen, hvor over 600 børn mødte op og forbrændte godt 74.000 kalorier til Kommunekampen. - Jeg har erfaret, at hvis man beder om små bitte ting fra folk, så får du næsten aldrig et nej. Borgerne i Stenlille, tror jeg, er ved at kunne se, at de små ting vi søsætter sammen, giver så meget på den lange bane. Men vi har stadigvæk lang vej - vi er slet ikke færdige endnu, understreger Lotte Krogh.Kommunekampen føres forsat af Kalundborg Knights, der i den forgangne uge har øget forspringet en smule til nærmeste konkurrent Slagelse Superstars.


 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App