¨

Trafikulykke på Vestmotorvejen skabte lang kø

Foto: TV ØST

En alvorlig trafikulykke på Vestmotorvejen var lørdag årsag til lang kø i vestlig retning i flere timer.

En varebil kørte lørdag formiddag klokken cirka 10.20 op bag en Falck ladvogn på Vestmotorvejen ved Sorø afkørsel 27 i vestlig retning. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Falckbilen skulle assistere en bil på motorvejen, og da den satte farten ned for at holde ind til siden, blev den påkørt bagfra af en varebil. De to personer i varebilen blev fløjet til henholdsvis Rigshospitalet og Odense Universitetshospital, oplyser Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Føreren, en 48-årig mand, blev fløjet til Rigshospitalet. Han har brækket hoften, et underben og flere ribben, men er udenfor livsfare. Passageren, en 47-årig kvinde, brækkede ligeledes nogle ribben og fik også pådraget sig en brækket næse, fortæller Søren Østervig.

Skabte kø

Fra ulykkestidspunktet og frem til klokken cirka 14 var kun et spor farbart i vestlig retning, og det skabte lange køer på Vestmotorvejen i flere timer.

Årsagen til lukningen af det ene spor i cirka 3½ time skyldes, at bilinspektøren blev tilkaldt for at klarlægge ulykken.

00:26 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App