¨

Tidligere fodboldformand sigtet for bedrageri for over 200.000 kroner

Foto: TV ØST

Stenlille IF's tidligere fodboldformand er sigtet for bedrageri for 224.000 kroner efter en Kandis-fest i Stenlille-Hallen i efteråret.

En fest med dansktopbandet Kandis i efteråret har givet alvorlige tømmermænd for Stenlille IF's tidligere fodboldformand.

Ifølge Sjællandske er han nu sigtet for bedrageri for 224.000 kroner.

Festen fandt sted i Stenlille-Hallen i september sidste år. Fodboldformanden stod for arrangmentet alene, men da regnskabet skulle gøres op stod klubben tilbage med regninger for de 224.000 kroner, som der ikke var penge til at betale.

- Det har ikke været sjovt. Vi har måtte vende og dreje hver en krone i idrætsforeningen, og de andre afdelinger har også været med til at dække det underskud, fordbold foreningen havde lavet, siger Dorte Ohlsson, der er formand for Stenlille Idrætsforening.

Idrætsforeningen vil nu også gøre alt for, at ligende ikke sker i fremtiden.

- Når en afdeling i fremtiden vil afholde et arrangement, så skal der nedsættes et udvalg i hovedbestyrelsen, som skal følge arrangementet tæt, fortæller hun.

Penge er på vens konto
Ifølge politiet erkender den tidligere fodboldformand erstatningskravet, men nægter sig skyldig i sigtelsen. 

TV ØST har dog været i kontakt med den sigtede i sagen i dag, og her fortæller han, at han bestemt heller ikke vedkender sig erstatningskravet.
Han siger, at han godt selv ved, han har svigtet, men han mener ikke, at han han er erstatningsansvarlig.

Den sigtede i sagen har tidligere forklaret til Sjællandske, at pengene fra Kandisfesten er på en vens konto, men at vennen er i Afghanistan og ikke har været til at få kontakt til.

Ikke en sjælden sag

Jens Jedig, der er vicekriminalkommissær i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, siger til avisen, at denne type bedragerisager ikke er så sjældne endda.

- Det sker i mindre foreninger, hvor ildsjæle giver sig i kast med store projekter uden at have så meget forstand på penge. Og for nogle, der ikke kan skelne mellem dit og mit, kan det gå galt, siger han.

05:17 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App