Tennistræner skal tre måneder i fængsel

En tidligere tennistræner fra Sorø Tennisforening skal tre måneder i fængsel for ikke at give medlemmer penge tilbage for en træningstur, de aldrig kom på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre måneders fængsel kommer det til at koste en tidligere tennistræner i Sorø Tennisforening, at han sidste år undlod at give medlemmer deres penge tilbage for en tur, han arrangerede, men endte med at aflyse.

Aftenen før afgang gav han besked om, at hans mor netop var død, og at turen derfor ikke blev til noget, men da forældre i flere omgang efterfølgende rykkede for at få deres penge retur uden at se en eneste øre, begyndte de at fatte mistanke til træneren.

Et medlem ringede til det hotel i Sverige, de skulle have været indlogeret på, men her fik vedkommende at vide, at der aldrig havde været booket hverken baner eller værelser til foreningen. Herefter blev træneren meldt til politiet.

Torsdag afsagde retten i Næstved så som over træneren, der nu skal tre måneder i fængsel. Dommen er en såkaldt fællesstraf, hvilket betyder, at han også har haft andet på samvittigheden, der har udløst den ubetingede fængselsstraf. Derudover er han dømt til at betale erstatning på omkring 30.000 kroner til medlemmerne.