Teknikere leder efter spor i MDMA-sag

Flere polititeknikere og efterforskere arbejder ved en adresse i Dianalund. De leder efter spor i sagen om en 16-årig drengs tragiske død.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag eftermiddag er politiets teknikere og efterforskere i fuld gang med at undersøge en adresse på Kolonivej i Dianalund. Brandvæsnet er også på stedet.

De undersøger blandt andet en tagrende nærmere.

Politiet undersøger stedet i forbindelse med sagen om den 16-årig dreng, der i nat afgik ved døden efter at have indtaget stoffet MDMA i Dianalund.

- Det er en af de adresser, vi undersøger i forbindelse med den her sag. Men hvilken relation den har yderligere, kan jeg ikke kommentere på, siger politiinspektør Rune Nilsson til TV ØST.

Også brandvæsnet er til stede ved adressen.
Også brandvæsnet er til stede ved adressen.
Foto: René Lind - Lind Foto

Har anholdt en 18-årig mand

Den 16-årige dreng blev livløs efter at have taget stoffet og blev derefter fløjet til Rigshospitalet, hvor han døde klokken 01.46.

En 18-årig ung mand er efterfølgende blevet anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab. Det er politiets opfattelse, at den 18-årige gav MDMA’en til den afdøde dreng og derefter efterlod ham i hjælpeløs tilstand.

Den unge mand bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør, men nægter sig skyldig.

MDMA er også kendt som ecstasy, og stoffet har tidligere været meget omdiskuteret, efter 15-årige Adam Buk fra Haslev i februar døde efter at have indtaget netop dét stof.

Efterfølgende blev en 17-årig mand kendt skyldig i uagtsomt manddrab ved Retten i Næstved, fordi han den 2. februar solgte et gram MDMA til Adam Buk og hans ven Matti Frey Olsen. Han blev idømt et halvt års betinget fængsel og kunne undgå at komme bag tremmer ved at udføre 120 timers samfundstjeneste.