¨

Standsede narkobilist med hvid næse

Foto: TV ØST

Det var ikke så svært for politiet at snuppe en 27-årig mand fra Sorø for narkokørsel natten til onsdag. Manden var påvirket og stadig hvid om næsen.

Det er lige før, at man kan sige, at politiet natten til onsdag tog en mand med snuden i narkoen. I hvert fald standsede en patrulje en 27-årig mand fra Sorø på Sorøvej i Slagelse klokken 1.21 og kunne hurtigt konstatere, at han ikke måtte køre bil. Udover at virke påvirket var hans næse hvid, og derudover fandt betjentene 2,4 gram kokain, som, manden erkendte, var hans.

Den 27-årige blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev taget med til politigården i Slagelse, hvor der blev taget en blodprøve.

Standset 2 gange

I Ruds Vedby var det alkohol, der havde gjort en 65-årig mand ude af stand til at køre. Klokken 16.08 blev han standset på Slagelsevej, og en alkometertest viste, at den 65-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Det afholdt ham dog ikke fra at fortsætte med at køre. Klokken 17.13 blev samme mand standset på Rudsgade i Ruds-Vedby. Den 65-åriges promille var dampet noget af, men var stadig højere end det tilladte, og han blev igen sigtet for spirituskørsel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App