¨

Sportsråd vil have voksne i sving

Foto: TV ØST

Med 300.000 kroner fra Nordea-fonden skal Sorø Kommune de næste tre år gøre voksne mere interesseret i sport, mener formanden for Sorø Sportsråd.

Gennem 25 år har Sorø Sportsråd haft held med at gøre børn og unge interesseret i idræt via et gratis tilbud om sommerferie-aktiviteter hos foreningerne.

Nu er tiden kommet til at brede det tilbud ud til voksne også, mener formand for Sorø Sportsråd, Ole Ring ifølge DAGBLADET Ringsted.

Anledningen er det projekt, som DIF og DGI har sat i gang med støtte fra Nordea-Fonden. Over tre år giver fonden 100 millioner kroner til projekter, der skal føre til, at 75 procent af landets befolkning dyrker idræt.

300.000 kroner til Sorø

Sorø Kommunes andel af puljen er 300.000 kroner årligt i de tre år.

Og det er de penge, Ole Ring, mener med fornuft kan bruges på aktiviteter, der gør voksne interesseret i at dyrke idræt og blive medlem af en forening:

- Det vil give en langt bedre chance for at komme i kontakt med de voksne i lokalområderne end for eksempel at uddanne flere idrætsledere eller lade konsulenter holde foredrag eller kurser om dit og dat, siger Ole Ring til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App