Socialdemokrater i Sorø revser partiets flygtningepolitik

I et åbent brev til Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen tager partiforeningen og byrådsgruppen i Sorø afstand fra partiets flygtningepolitik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- De asylstramninger, som regeringen og I har stemt for på det seneste, hvor blandt andet frihedsberøvelse kan ske på ubestemt tid uden en dommergodkendelse, tangerer efter vores opfattelse at stride mod grundlovens kapitel 8 paragraf 3 stk. 3.

Sådan lyder en del af kritikken i et åbent brev til Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen fra partiforeningen og byrådsgruppen i Sorø. Det skriver Sjællandske.

Håber at påvirke Mette Frederiksen

De mener, at nok nu er nok og ser gerne, at partiet ændrer kurs.

- Vi mener, at det går for vidt med de nflygtningepolitik, og nu kunne vi ikke længere sidde tavse. Vi måtte give vores mening til kende. Det kan godt være, at man med den politik kan hive nogle stemmer fra Dansk Folkeparti, men hvor mange andre flygter væk, lyder det fra Annette Raaschou van der Star, der er partiets gruppeformand for byrådsgruppen i Sorø.

Et partiskifte er endnu ikke på tale som følge af folketingspolitikernes linje, men hun håber, at de kan være med til at påvirke Mette Frederiksen, og at hun vil lytte.