¨

Røver truede sig til pengebeløb i brugs: Politiet søger nu vidner

Politiet er færdige med de tekniske undersøgelse, efter personalet i SuperBrugsen i Stenlille var udsat for røveri. Foto: René Lind

Mandag aften var SuperBrugsen i Stenlille udsat for røveri, hvor en mand truede sig til penge. Politiet søger nu vidner.

Personalet i SuperBrugsen i Stenlille på Stationsvej 6 fik sig noget af forskrækkelse mandag aften.

Klokken 21.06 fik politiet meldingen om et røveri, hvor en mand var kommet ind i butikken og havde truet sig til et pengebeløb.

- Vi har ikke umiddelbart nogle meldinger om, at han skulle have haft synlige våben, siger vagtchef, Jan Nielsen, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Søger vidner

Røveren løb fra stedet, og politiet har siden søgt efter personen uden held. Vagtchefen oplyser, at de er færdige med alle de tekniske undersøgelser, og derfor håber de nu på hjælp fra borgerne.

- Vi vil rigtig gerne have henvendelser fra folk, der har set noget. Det vil vi altid gerne. Det er jo ofte dem, der hjælper os med at opklare de her sager, siger Jan Nielsen.

Politiet har ikke på nuværende tidspunkt en idé om, hvem røveren er.

Ingen kom noget til ved røveriet, oplyser vagtchefen.

Signalement:

  • Mand
  • 25 år
  • Almindelig af bygning
  • Hvid i huden og blå øjne
  • Lyst skæg
  • Iført sort elefanthue, sort hættetrøje af mærket Peak Performance, hvor navnet står med hvid skrift på brystet, sorte arbejdsbukser samt sort Nike-sko.

 Har du oplysninger i sagen, så ring til politiet på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App