Rødbedesuppe med flødepeberrod (11/3-2011)

Mads Gudiksen laver mad og får gode køkkenråd fra husholdningslærer Kim Petersen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til 4 personer

 

Ingredienser

  • 300 g rødbeder
  • 300 g kartofler
  • 1 løg
  • 1 pastiniak
  • 3 gulerødder
  • Olivenolie
  • 8 dl. kraftig kalvebouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 2-3 spsk frisk revet peberrod

 

Fremgangsmetode

  1. Grøntsagerne klargøres og skæres groft ud. Svitses i olien og koges herefter møre i bouillonen, ca. 25 minutter.
  2. Fløden piskes let og røres med revet peberrod. Den må godt smage kraftigt af peberrod.
  3. Grøntsagerne inklusiv suppen blendes.
  4. Serveres rygende varm i dyb tallerken med en god klat flødepeberrodscreme.

 


Nyhedsoverblik