Rambuktyve bragede stjålen frontlæsser ind i guldsmed

Omkring klokken 02.00 i nat smadrede ukendte rambuktyve en stjålen traktor med frontlæsser ind i guldsmed i Sorø. Politiet hører gerne fra vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der udspillede sig et voldsomt rambuktyveri midt i Sorø omkring klokken 02.00 i nat, da ukendte gerningsmænd kørte en rød traktor med frontlæsser direkte ind en guldsmed på Storgade i den midtsjællandske by.   

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Frontlæsseren og traktoren er ifølge politiet blevet stjålet fra en nærliggende gård, hvorefter gerningsmændene er kørt gennem Sorø for at røve guldsmeden.

  Det er lidt usædvanligt, at en frontlæsser kører gennem byen midt om natten, så nogen må have set noget, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det er dog på nuværende tidspunkt usikkert, hvad der er stjålet fra butikken, fordi der er en del oprydningsarbejde i forbindeles med indbruddet.

- Vi efterlyser vidner, som kan have set noget mistænkeligt omkring klokken 02.00 i nat. Det er lidt usædvanligt, at en frontlæsser kører gennem byen midt om natten, så nogen må have set noget, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiets teknikere undersøger nu stedet og forsøger at danne sig et overblik.

Vidner har fortalt, at der var fire gerningsmænd, og politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen på telefon: 1-1-4.