¨

Politiet fik en stor fangst

Foto: TV ØST

Trafiksyndere var der nok af i går på Sydsjællands landeveje.

Politiet på Sydsjælland og Lolland-Falster har i det seneste døgn haft en del kontroller rundt omkring og fået en masse bilister i nettet, som ikke havde helt rent mel i posen.

I Sorø standsede politiet under en selekontrol 21 køretøjer. En af bilisterne havde slet ikke ret til at køre bil, tre manglede sikkerhedsselen, en enkelt havde ikke fået sikret sit barn med en sele, og to sad og snakkede med mobiltelefonen i hånden. 

Da politiet lavede tungvognskontrol på seks lastbiler ved Fuglebjerg, blev to af dem noteret for at have fejl og desuden mangle diverse ting og sager, mens to chauffører heller ikke havde husket at overhold deres køre-/hviletid.

Ved Landevejen i Lov ved Næstved var politiet også i går på udkig efter fartsyndere. Over en fjerdedel af de biler, der passerede politiets målevogn, kørte for stærkt. I alt 113 biler ud af 409 kørte altså mere end de tilladte 50 kilometer i timen på strækningen. En kørte 90 kilometer i timen. 30 af de fartglade bilister får sig et klip i kørekortet, mens tre mister det ved en betinget frakendelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App