Politiet efterlyser 36-årige Allan: Har været forsvundet i flere uger

Hverken familie eller politi ved, hvor 36-årige Allan Ludvigsen fra Stenlille befinder sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OPDATERET: Manden har henvendt sig til både sin familie og politiet. Opdateret klokken 13.43

36-årige Allan Ludvigsen fra Stenlille har været forsvundet i tre uger.

Derfor efterlyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu manden fra den midtsjællandske stationsby.

Fredag den 1. september mellem klokken 17.00 og 18.00 blev Allan Ludvigsen ifølge politiet se kørt fra Stenlille i ukendt retning. Siden er der ingen, som har set eller hørt fra ham.

- De pårørende er forundret over, at han ikke har været på sin bopæl i tre uger, og nu er forsvundet, siger Tom Stysiek, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

- Nu efterlyser vi ham, så vi kan berolige de pårørende, tilføjer han.

Allan Ludvigsen er 36 år, 179 cm høj, almindelig af bygning, kort karseklippet hår og tatovering på halsen samt øreringe i venstre øre. Han var iført en grå hættetrøje med tegneseriefigur påtrykt i sort farve og mørkeblå cowboybukser med mange lommer.

Kan være kørt til udlandet

Den efterlyste er senest blevet set kørende i en Gul Suzuki Alto, cirka årgang 1998, med sorte fælge og grå reparationer på både højre og venstre forskærm. Men eftersom bilen ifølge politiet blev købt i Sakskøbing på Lolland omkring den 1. august, har man ikke noget registreringsnummer at gå efter. 

Allan Ludvigsen er senest blevet set kørende i en Gul Suzuki Alto ca. årgang 1998 med sorte fælge og grå reparationer på både højre og venstre forskærm – ukendt registreringsnummer.
Allan Ludvigsen er senest blevet set kørende i en Gul Suzuki Alto ca. årgang 1998 med sorte fælge og grå reparationer på både højre og venstre forskærm – ukendt registreringsnummer.
Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Han kan være kørt til udlandet i bilen, siger politikommissær Tom Stysiek, der nu håber, at eventuelle vidner vil henvende sig til politiet med oplysninger.

- Vi forventer ikke, der ligger noget kriminelt bag hans forsvinden, siger han.

Hvis man har set Allan Ludvigsen eller køretøjet efter den 1. september eller har kendskab til, hvor han befinder sig, bedes man kontakte politiet på telefon 1-1-4.