Politiet bekræfter: Rockergruppe er flyttet ind i klubhus igen

Rockergruppen Gremium er flyttet ind i klubhuset i Lårup igen, efter de i november fik forbud mod at opholde sig i huset.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg kan bekræfte, at Gremium er flyttet ind igen.

Sådan lyder det fra politiinspektør, Kim Kliver, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk. Rockergruppen er nu flyttet ind i deres klubhus i Lårup i Stenlille nær Sorø igen.

- Jeg kan berolige borgerne med, at vi følger udviklingen meget tæt. Indtil nu har de opført sig pænt, og det har vi en forventning om, at de bliver ved med, siger Kim Kliver til avisen. 

Flere skudepisoder 

Det var et enigt byråd, der tilbage i november besluttede at lukke klubhuset i tre måneder. I februar ophørte forbuddet, og ejeren af huset bekræftede over for TV ØST, at rockerne allerede havde spurgt, om de måtte flytte ind igen. 

Lejekontrakten er på to år ad gangen. Herefter kan rockergruppen få mulighed for at forlænge kontrakten, men som ejeren ser det, gælder kontrakten, så længe der ikke er problemer med gruppen.  

Der har været flere skudepisoder ved klubhuset i Lårup. Det seneste skete natten til den 23. oktober, hvor der blev affyret flere skud mod huset, mens der sad folk inde.

Se eller gense indslaget: Efter tre måneders forbud flytter rockergruppen Gremium nu tilbage til Lårup