Piger efter voldtægtsforsøg: Jeg har aldrig været så bange før

De 2 piger, der mandag aften blev forsøgt voldtaget i Dianalund, er stadig i chok efter episoden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg gik jo i chok, altså jeg har aldrig været så bange i hele mit liv før. Jeg begyndte at ryste og begyndte at græde og begyndte bare at skrige.

Sådan fortæller den 14-årige Emilia Vithøft Simonsen, der mandag aften blev forsøgt voldtaget i Dianalund.

Episoden opstod, da hun sammen med sin kusine var nødt til at forrette sin nødtørft i et buskads i skoven nær epilepsi-hospitalet.

Hevet ned på jorden i hestehalen

- Lige da jeg blev færdig, hvor jeg skulle til at trække mine bukser op, så bliver der taget fat i min hestehale, og jeg bliver revet tilbage til jorden. Jeg bliver så vendt om på maven – og så begynder jeg at skrige. Han holder mig nede, og holder et knæ i ryggen på mig, fortæller den 14-årige pige om voldtægtsforsøget, der af politiet behandles med største alvor.

Den tililende kusine tager fat i hendes hånd, og sparker manden væk, og sammen kan de løbe væk fra stedet.

Svært at sove

Både 14-årige Emilia Vithøft Simonsen og kusinen, Cecilie Vithøft Hansen på 16 år, har siden haft svært ved at sove om aftenen.

- Jeg har ikke rigtig kunne falde i søvn, fordi jeg bliver ved med at tænke over det og bliver ved med at blive mindet om, hvad der faktisk er sket. Nogen gange, når jeg vågner, og så kigger over på hende, så begynder jeg også at græde, og jeg kan også begynde at kaste op, fordi jeg får det så dårligt med at tænke over det og tænke over, hvad der kunne være sket, siger Cecilie Vithøft Hansen.

De to træder frem nu, fordi de ønsker fokus på sagen og vil have alle til at passe bedre på.

- Der er ingen, der skal opleve det samme, siger Cecilie Vithøft Hansen.

Signalement

Pigerne beskriver gerningsmanden som en høj mand mellem 20 og 40 år. Han havde en mørk hættetrøje på, bare tæer i sandaler og et par slidte joggingbukser med 3-4 huller på det ene bukseben.

Overfaldet på de to piger skete blot tre dage efter, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik anmeldelser om en blotter, der havde vist sig for nogle mindreårige børn. Anmeldelserne kom både fra folk i Dianalund og Sorø, men signalemententerne lyder  anderledes end den mand, de to kusiner beskriver.

Politiet vil dog ikke afvise, at der kan være en sammenhæng.