To personer mister livet i motorcykelulykke på Sjælland

To mænd mistede tidligt lørdag livet i en motorcykelulykke ved Sorø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To mænd har lørdag mistet livet ved en motorcykelulykke syd for Sorø.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Der er tale om to mænd på henholdsvis 46 og 49 år. De er ifølge politiet begge fra Sønderjylland. Kort efter ulykken blev de begge bragt til Slagelse Sygehus, hvor de blev erklæret døde.

Uheldet fandt sted på Rute 239 Store Ladegårdsvej syd for Sorø kort før klokken 08.00. Landevejen var spærret i begge retninger, mens politiet og redningsmandskabet arbejdede på stedet.

- En bilist svinger til venstre og af endnu ukendte årsager, kommer der en modkørende motorcykel og kører ind i siden på bilen, fortæller Jan Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Skal afhøre føreren af bilen

Politiet oplyser, at føreren af bilen er en 35-årig mand fra lokalområdet. Efter ulykken blev også han kørt til tjek på Slagelse Sygehus, men tilsyneladende er han ikke kommet noget til. I hvert fald ikke fysisk.

Umiddelbart tyder intet på, at de involverede var påvirket af stoffer eller alkohol. Men helt rutinemæssigt vil det nu blive undersøgt

Uheldet fandt sted på Rute 239 Store Ladegårdsvej syd for Sorø. Landevejen er spærret, mens politiet og redningsmandskabet arbejder på stedet.
Uheldet fandt sted på Rute 239 Store Ladegårdsvej syd for Sorø. Landevejen er spærret, mens politiet og redningsmandskabet arbejder på stedet.
Foto: René Lind

På samme måde har en bilinspektør inspiceret ulykkesstedet og de involverede køretøjer. Vedkommendes opgave er nu at forsøge at klarlægge hændelsens nærmere omstændigheder.

Vagtchef Jan Nielsen oplyser, at motorcyklisternes pårørende er underrettet.

Opdatering
Artiklen er opdateret med nye oplysninger om de to mænd, som har mistet livet.