Mand slået med jernstang i sit hjem

En 57-årig mand blev i aftes udsat for et groft overfald i sit hjem og måtte forskanse sig i sit køkken. Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Overfaldet skete ved syv tiden i går aftes på Fælledvej i Ruds Vedby.

Ifølge den 57-årige mand havde to ukendte mænd banket på hans dør. De sprøjtede et olielignende produkt i øjnene på ham og slog ham med en jernstang.

I sikkerhed i køkkenet
Manden flygtede ud i sit køkken og låste døren. Herefter forsvandt de to mænd.

Den 57-årige blev kørt på skadestuen, hvor han fik konstateret en flænge på issen og diverse slag mod kroppen af jernstangen.

- Det er meget mærkeligt, og vi er noget forundrede over det her overfald. Vi ved simpelthen ikke, hvorfor manden skulle overfaldes, siger Martin bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

De to mænd beskrives som:
A: mand, 165-170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort hættetrøje;

B: mand, 165-170 cm høj, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, gråt tørklæde for ansigtet. Begge var formentlig af andet etnisk oprindelse end dansk, ligesom de talte dansk med accent. Den 57-årige oplyste, at de ikke stjal noget i forbindelse med overfaldet.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der kan bidrage med oplysninger om de to overfaldsmænd og om, hvordan de kom til og fra området. Kontakt politiet på tlf. 114