¨

Mand slået med jernstang i sit hjem

Foto: TV ØST

En 57-årig mand blev i aftes udsat for et groft overfald i sit hjem og måtte forskanse sig i sit køkken. Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner.

Overfaldet skete ved syv tiden i går aftes på Fælledvej i Ruds Vedby.

Ifølge den 57-årige mand havde to ukendte mænd banket på hans dør. De sprøjtede et olielignende produkt i øjnene på ham og slog ham med en jernstang.

I sikkerhed i køkkenet
Manden flygtede ud i sit køkken og låste døren. Herefter forsvandt de to mænd.

Den 57-årige blev kørt på skadestuen, hvor han fik konstateret en flænge på issen og diverse slag mod kroppen af jernstangen.

- Det er meget mærkeligt, og vi er noget forundrede over det her overfald. Vi ved simpelthen ikke, hvorfor manden skulle overfaldes, siger Martin bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

De to mænd beskrives som:
A: mand, 165-170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort hættetrøje;

B: mand, 165-170 cm høj, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, gråt tørklæde for ansigtet. Begge var formentlig af andet etnisk oprindelse end dansk, ligesom de talte dansk med accent. Den 57-årige oplyste, at de ikke stjal noget i forbindelse med overfaldet.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der kan bidrage med oplysninger om de to overfaldsmænd og om, hvordan de kom til og fra området. Kontakt politiet på tlf. 114

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App