¨

Mand blev fundet dræbt i grusgrav - nu beder politiet om hjælp

Kiehn Georg Andersen.

Personer der har været i området omkring Blæsinge Grusgrav og Kalundborgvej i Ruds Vedby skal melde sig, lyder det fra politiet.

Har du været ved Blæsinge Grusgrav eller på Kalundborgvej ved Ruds Vedby i perioden fra lørdag eftermiddag og indtil søndag formiddag, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Vi har fået flere henvendelser

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sådan lyder meldingen fra efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST,

Opfordringen kommer som led i efterforskningen af drabet på den 68-årige Kiehn Georg Andersen. Han menes at være blevet slået ihjel lørdag eller søndag i påsken.

- Vi vil rigtig gerne høre fra de borgere, der har været i området. De kan sagtens have set noget, som er vigtigt for os, selvom de ikke selv tænker, at det er noget særligt, siger Søren Ravn-Nielsen.

Mens grusgraven ved Blæsinge ligger forholdsvist afsides, så er landevejen ved Ruds Vedby noget mere befærdet, og her kan der være et større antal personer, der har været forbi.

Sådan kan du kontakte politiet

Politiet søger vidner, der har været ved Blæsinge Grusgrav og ved Ruds Vedby på Kalundborgvej i tidsrummet mellem lørdag eftermiddag og søndag formiddag mellem den 20. og 21. april.


Du kan kontakte politiet via telefon 1-1-4.

Blev dræbt og huset sat i brand

Meldingen fra politiet kommer otte dage efter den dramatiske hændelse, der siden er blevet betegnet som et drab på den 68-årige Kiehn Georg Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

68-årige Kiehn Georg Andersen blev meldt savnet efter en mistænkelig brand i hans hus søndag morgen. Foto: Jens Nielsen

Manden blev meldt savnet efter en mistænkelig brand i hans hus søndag morgen. I første omgang var meldingen fra politiet, at der ikke havde været personskade ved branden - men forhold ved huset gjorde, at politiet hurtigt begyndte at anse branden som mistænkelig.

Artiklen fortsætter under luftfotoet.

Det var i dette område, at den døde person blev fundet. Foto: Skraafoto.dk, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Montage: TV2 ØST.

Siden startede en omfattende eftersøgning efter den 68-årige mand, der blandt andet var kendt i offentligheden for sin møntsamling og for at handle med antikviteter. Senere ledte et tip fra offentligheden på sporet af Blæsinge Grusgrav, hvor manden blev fundet død i vandet.

Søger flere tip fra offentligheden

Politiet har nærmest siden branden efterlyst personer, der har været i området. Indtil nu er det dog ikke mange, der har meldt sig, oplyser efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen.

- Vi har fået flere henvendelser, og dem arbejder vi videre med. Der er dog endnu ikke nogen gennembrud fra denne del af efterforskningen, og derfor håber vi at flere personer, der har været i området vil melde sig, siger efterforskningslederen.

Han oplyser, at politiet er særligt interesserede i oplysninger om køretøjer eller personer, der påkaldte sig opmærksomhed - men siger, at politiet også gerne vil høre meldinger om, hvad folk netop ikke har set.

Mange undersøgelser stadig igang

Han oplyser, at politiet løbende vil komme med flere informationer om drabet, men at man endnu ikke er klar til at fortælle offentligheden om flere detaljer om drabet.

- Vi kommer med noget, men det skal være mere konkret, end det er lige nu, før vi gør det, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Michael Nordborg

Søren Ravn-Nielsen oplyser, at der fortsat arbejdes med en række undersøgelser i forbindelse med drabet.

Blandt andet bliver der lavet retsmedicinske undersøgelser, og der bliver lavet kriminaltekniske undersøgelser af fund fra både huset i Ruds Vedby og grusgraven i Blæsinge. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App