Mænd taget med bilen fuld af tyvekoster

Tre mænd blev natten til onsdag anholdt for tyveri, da de blev taget med bilen fuld af tyvekoster. I øvrigt havde føreren af bilen ikke kørekort og var påvirket

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var rigeligt at komme efter for politiet, da en patrulje natten til onsdag standsede en varebil på Storgade i Sorø.

Bilen tiltrak betjentenes opmærksomhed, fordi den kørte uden nummerplader, og de de ville kigge lidt nærmere på den, viste det sig langt fra at være det eneste, der var at komme efter.

I bilen sad tre mænd på 19-20 år - alle fra Valby - og da føreren af bilen blev bedtt om at vise sit kørekort, måtte han erkende, at han aldrig havde haft et. Han virkede også påvirket, så der blev foretaget en test af ham, som viste positivt resultat for hash.

73 paller og en boltsaks

Føreren af bilen blev anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, kørsel i uindregistreret bil og kørsel i påvirket tilstand. Da betjentene herefter kastede et blik i varerummet, lå der fem europaller og 68 plastikpaller samt en boltsaks.

De tre mænd forklarede, at de var startet i Valby og herefter var kørt rundt og havde 'indsamlet' pallerne forskellige steder, som de dog ikke kunne huske hvor var. De blev derfor alle tre sigtet for tyveri.