Kan ikke fjerne indbrudstyves bil

Da Peter Frederiksen havde indbrud i onsdags, blev tyvenes bil stående i hans indkørsel. Det gør den stadig, og han kan ikke komme af med den.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag formiddag gik Peter Frederiksens alarm i gang i hans hus ved Store Ebberup. Imens var han i Sorø, derfor ringede han til sin nabo, som skyndte sig afsted.

- Så jeg sætter min bil på tværs i indkørslen, siger naboen Ove Poulsen.

Derefter stak de to indbrudstyve afsted til fods. Senere anholdte politiet dem, men bilen blev stående. Og det gør den endnu. Peter Frederiksen har nemlig fået at vide af politiet i Slagelse, at det er ejeren, der skal fjerne den - det er en af indbrudstyvene, som er varetægtsfængslet i tre uger.

- Så skal den stå her i tre uger? Jeg kan risikere, at indbrudstyvene kommer tilbage og det ønsker jeg bestemt ikke, siger Peter Frederiksen.

Tredje indbrud

Politiet i Slagelse har givet Peter Frederiksen en forklaring, hvorfor de ikke kan fjerne bilen.

- Økonomiske årsager, han skønnede, at ejeren nok ikke kunne betale og så ville politiet hænge på regningen, siger Peter Frederiksen.

Peter Frederiksen må heller ikke selv fjerne bilen, så derfor ved han ikke, hvornår den bliver fjernet.

Det er tredje gang, at Peter Frederiksen har haft indbrud og så længe bilen står der, er det svært for ham og hans familie at komme videre.

- Den symboliserer den voldsomme krænkelse, det voldsomme brud man føler, når der er folk, der har været inde i ens hjem og rode rundt, siger Peter Frederiksen.

Det har lørdag ikke været muligt at få en kommentar fra Slagelse Politi, da de har lukket i weekenden. Peter Frederiksen vil nu sende en klage til politidirektør Lene Frank.