Kalkunruller med glaserede mandler (25/3-11)

Mads er i køkkenet på Sorø Husholningsskole, hvor lærer Kim Petersen giver gode råd og opskrifter fra sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til 4 personer:

Ingredienser

  • 4 stk. tyndt skåret fersk kalkunbryst
  • 8 skiver bacon
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 4 spsk. friske urter
  • 2½ dl piskefløde
  • 400 g pasta fx spagetti
  • 150 g bredbladet grøn salat fx rucola eller babyspinat
  • 1 dl sukker
  • 1 dl mandler
  • Lidt chilisovs og olivenolie efter smag og behag
  • Salt og peber

Fremgangsmetode:

  1. læg 1-2 skiver bacon på et spækbræt og placer en skive kalkunbryst oven på. Pensel med lidt cremefraiche og læg lidt urter på samt lidt salt og peber. Rul kødet sammen og læg den i et ildfast fad. Fortsæt med resten af kødet og hæld fløden ved.
  2. Rullerne steges i ovnen ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.
  3. Smelt sukker og vend mandlerne hurtigt i sukkeret. Afkøl mandlerne på bagepapir og hak dem groft når de er helt kolde.
  4. Kog pastaen.
  5. Bland salaten med chili og olivenolien.
  6. Anret en tallerken med en kalkunrulle, pasta og salat, pyndt med mandlerne og server gerne revet parmesanost til pastaen.

 


Nyhedsoverblik