Joy er taget til Kina

Den 25-årige Joy Nielsen, som kæmper mod kræften, har nu fået samlet så mange penge ind på Facebook, at hun er taget til Kina, for at blive behandlet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 17. februar stiftede vi her på TV2 ØST første gang bekendtskab med Joy Nielsen. Dengang havde hun kort forinden fået konstateret kræft i både lever, binyre og lunge, og var indlagt på Rigshospitalet, for at blive opereret.

Hendes venner startede en indsamling, for at den 25-årige mor til en dreng på fem år, kunne få råd til at tage til Kina. Landet er kendt, for at fortsætte kræftbehandlingen længere, end man gør herhjemme. Derfor håber Joy Nielsen, at de kinesiske læger, kan kurere hendes sygdom.

Nu er hun så taget afsted, skriver Sjællandske. Facebookindsamlingen har hentet så mange penge ind, at hun og hendes kæreste har kunnet rejse. Det fortæller hun til hjemmesiden www.123hjemmeside.dk/joykamp.

- Jeg er nu i Kina. Vi ankom lørdag den 21. marts og fik et hotelværelse i Tianjin. Vi skal ned i banken og indsætte penge, som er kommet ind fra Jer her i dag, så hospitalet kan komme i gang mandag, skriver hun.

Hun skriver også, at hun ikke kan finaniere hele behandlingen i Kina endnu.

- Vi er langt fra at have hele beløbet til behandlingsforløbet, men vi ville ikke vente længere.