¨

Jobansøgning på Facebook

Foto: TV ØST

Abelone Bergløv fra Sorø er blevet arbejdsløs. Nu har sønnen lagt en jobansøgning op på Facebook.

Abelone Bergløv fra Lynge syd for Sorø har pludselig fået udsigt til en lang sommerferie. Efter at have mistet sit arbejde denne uge ovenpå en uretmæssig fyring er fremtiden uvis.

- Det er meget mærkeligt forstået på den måde, at jeg jo ikke havde regnet med at stå arbejdsløs, siger Abelone Bergløv.

Abelone Bergløv er speciallærer og er blevet 59 år, men ser ikke sig selv stoppe i nær fremtid. Nu har hun fået hjælp af sin søn, Emil Bergløv, der er gået ind i kampen for at finde et job til sin mor ved at lave en jobansøgning for hende på Facebook.

- Jeg bruger egentlig ikke Facebook særlig meget til sådan noget her, men hvis man skal bruge sit netværk til et eller andet, så må det næsten være til sådan noget her, siger Emil Bergløv.

Jobansøgningen på det sociale medie blev lagt op torsdag. Siden er den blevet delt over 200 gange. Abelone Bergløv er godt tilfreds med henvendelserne indtil videre.

- Jeg har ikke fået konkrete jobtilbud, men jeg har fået en del henvendelser om, hvor der kan blive brug for nogen, siger Abelone Bergløv, der håber at være i job igen næste måned.

Hvis du kan hjælpe Abelone Bergløv, så kan du kontakte hende på 41578282/ abelonebergloev@tikal.dk

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App