Ingen tager sig af overfald på 12-årig

Mor til 12-årig overfaldet pige klager over manglende reaktion fra politiet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 12 årig pige fra Stenlille ved Sorø skal have en voksen eller en veninde med, når hun skal udenfor døren. I fredags blev hun nemlig overfaldet af en 14-årig dreng, og der er stor risiko for, at hun igen møder ham på gaden. skriver Dagbladet.

Der er nemlig intet sket i sagen siden moderen anmeldte overfaldet.

- Vi kunne næsten ikke få politiet til at tage imod anmeldelsen. De har spillet fallit, når de ikke gør noget, siger Nina Eberhardt, der er mor til pigen

Politiet har ikke gjort noget ved sagen, fordi den involverer to mindreårige og derfor hører under kommunen. Sorø Kommune har indtil videre ikke gjort andet end at bidrage til psykologhjælp til pigen.

Den 14-årige går fortsat uforstyrret rundt i Stenlille, og Nina Eberhardt har to gange tidligere i løbet af det sidste halve år anmeldt ham for trusler.

Baggrunden for overfaldet og truslerne er ifølge Dagbladet, at den 12-årige pige og den 14-årige dreng var kærester i efteråret 2007. Dengang forærede drengen  en ring til pigen, og den ville han bagefter have tilbage. Da pigen havde tabt ringen forlangte den 14-årige dreng 14.000 kroner. Et ønske, som pigen har nægtet at efterkomme.