¨

Guld i genbrugsfrakke: Jens Erik finder 50.000 kr.

Frivillig, Jens Erik Christensen kunne onsdag hale et stort bundt eurosedler ud af en lomme på en indleveret damefrakke hos Kirkens Korshær i Ruds Vedby. Jakken på billedet er ikke den jakke, som pengene blev fundet i. Foto: Jesper Sandbirk - TV ØST

Jens Erik Christensen fra Kirkens Korshær i Ruds Vedby blev noget forbavset, da han i går fandt en stor stak pengesedler i en genbrugsfrakke.

Som regel er det aflagt tøj og brugte genstande, som Jens Erik Christensen og de andre frivillige får indleveret hos Kirkens Korshær i Ruds Vedby ved Sorø.

Men i går formiddag var der noget usædvanligt blandt det indkomne gods. 

Jens Erik Christensen opdagede en stor bule i en damefrakke, som var blevet afleveret i en tøjcontainer ved butikken.

- Jeg blev jo noget forbavset, da jeg stod med et stort bundt eurosedler i hånden, siger Jens Erik Christensen til Sjællandske.

Da bundtet blev talt op, viste det sig, at eurosedlerne svarer til cirka 50.000 kr.

Er træt af affald

Det store pengefund sker dagen efter, at vi her på TV ØST fortalte, hvordan de i genbrugsbutikken i Ruds Vedby er godt trætte af, at folk afleverer affald i deres container, som fx brugte engangsbleer, hygiejnebind og småt brandbart.

Læs også Genbrugsbutik i Sorø modtager skidt og skrald: Det er at udnytte vores kræfter

Onsdag formiddag var det altså et noget mere positivt syn, der mødte Jens Erik Christensen.

Han tøvede dog ikke med at ringe til politiet med det samme.

- Jeg overvejede på intet tidspunkt ikke at gøre det. De penge var jo nok ikke lagt i den frakke som en gave til mig eller genbrugsbutikken vel?, siger han til avisen.

De penge var jo nok ikke lagt i den frakke som en gave til mig eller genbrugsbutikken vel?

Jens Erik Christensen, frivillig, Kirkens Korshær

Hvis penge er det?

Politikommissær Tom Stysiek fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi siger til avisen, at politiet gerne vil have fat i pengenes ejermand.

Og det nytter ikke noget at troppe op på politistationen i Slagelse med urent mel i posen: For at komme i betragtning til pengene, skal man kunne redegøre meget præcist for udseendet af damefrakken og af den ring, der også lå i frakkens lomme.

  Foto: Søren Kiehn - TV ØST

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App