Grillet lammeculotte med kartoffelsalat (17/6-11)

Mads er i skolekøkkenet hos Kim Petersen. I dag står den på lækkert lam med tilbehør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

  • 4 lammeculotter
  • 1 kg nye vaskede små kartofler
  • 1 bdt. fint snittet forårsløg
  • 1 fed presset hvidløg
  • Friske groft hakkede urter fx persille og koriander
  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 citron
  • 1 lime til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Sørg for at tænde op i grillen i god tid.
  2. Skær kartoflerne i kvarte og kog dem møre. Afkøles herefter
  3. krydre culotterne med salt og peber samt lidt olivenolie og grill dem under låg ved indirekte varme i ca. 25 min. Kan ligeledes steges i ovn i 25 minutter. For begges vedkommende har culotterne godt af at trække 20 minutter efter stegning, inden udskæring.
  4. vend olie og sennep i en skål sammen med urterne, forårsløgene, hvidløg og bland de afkølede kartofler i. Smag til med citronsaft, salt og peber og server sammen med kødet. Pynt eventuelt retten af med en limeskive.


Nyhedsoverblik